Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Beauty Party

Beauty Party

Heeft u zin om uw verjaardag dit jaar op een bijzondere manier te vieren? Wilt u iets speciaals doen met uw vrijgezellen avond of heeft u gewoon zin in een gezellige avond met uw vriendinnen? Dan zijn onze Party’s zeker wat voor u! Onder het genot van een hapje en een drankje, maken we er een speciale avond van. U kunt kiezen uit onderstaande party’s. Uiteraard passen we elke party aan op de persoonlijke wensen van onze klanten.

 • Make-Up Party
 • Skin Care Party
 • High Tea Party
 • Henna Party
 • Little Princess Party
 • Teenage Beauty Party

Make-Up Party

Op tv en in de bladen zien we allemaal prachtige meiden met een nog mooiere make-up. En we denken allemaal dat wij die make-up niet zelf kunnen dragen en we kunnen het al helemaal niet zelf aanbrengen. Onzin! Wij zullen u laten zien dat er veel mogelijkheden zijn met elk gezicht. Het is ook mogelijk om met een grotere groep te komen. Dan werken we in tweetallen en brengen we een make-up aan op elkaar. We gaan dieper in op de Visagie, door te laten zien hoe je een make-up opbouwt, stap voor stap. Door de juiste make-up te kiezen voor uw model, leert  u waar u naar moet kijken bij het kiezen van make-up. U leert verschillende technieken van make-up en bovenal wordt het een hele gezellige avond..

Make-up party

Skincare Party

Er zijn zoveel verschillende merken op de markt en ze beweren allemaal dat zij het beste product voor u hebben. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een product? Wilt u graag weten welke reiniging, crème of masker het beste bij uw huidtype past?
Door het volgen van deze workshop wordt u wegwijs gemaakt in het aanbod van reinigingsproducten, crèmes, maskers, enzovoort. U krijgt o.a. uitleg over hoe u uw gezicht kunt reinigen en verzorgen.
Tijdens deze workshop komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Skincare party

High Tea Party

Een High Tea in een schoonheidssalon? Ja zeker, bij Royal Secret Cosmetics is alles mogelijk. Maak van uw behandeling een echt feest! U kunt de High Tea Party met elke behandeling combineren. Denk bijvoorbeeld aan epileren, verven, make-up advies of een manicure. U en uw vriendinnen worden behandeld en tussen de behandelingen door kunt u genieten van heerlijke lekkernijen, koffie en thee.

High Tea Party

Henna Party

Zit u al een tijdje te denken om iets leuks te doen met uw vriendinnen, maar heeft u geen idee wat? Dan is de Henna Party ideaal.
U leert alle ins en outs van Henna:

Hoe te mengen en henna pasta toe te passen op het lichaam
De geschiedenis, tradities en gebruiken
Hoe u uw eigen henna pasta kunt maken
Hoe uw hennaontwerpen uit de vrije hand te tekenen
De praktijk van eenvoudige stijlpatronen en ontwerpen

Henna Party

Teenage Beauty Party

Maak er een gezellige meiden avond van, gewoon genieten.

Een leuke meidendag/avond voor beauties tussen de 12 en 16 jaar.

Heb je zin om iets heel anders te doen voor je verjaardag of wil je als verrassing de verjaardag organiseren van je beste vriendin? Gezellig met een paar vriendinnen een leuke en leerzame verjaardag/meidenavond.
Ben je tussen de 12 en 16 jaar en houd je van Beauty? Boek dan een Teenage Beauty Party voor jou en je vriendinnen.

Keuze uit verschillende thema’s:

 • Gezichtsverzorging
 • Handverzorging
 • Make-up
 • Henna design
Teenage Beauty Party

Little Princess Party

Voel je als een echte prinses, met de Little Princes Party !Wilt uw dochter een keer iets anders dan koekhappen, stoelendans en een speurtocht?

Dan bent u aan het goede adres. Het wordt een verjaardag die ze niet snel zullen vergeten.

Het wordt een heerlijke dag met maskertjes, make-up en nagellak. Uiteraard krijgen ze ook iets lekkers te eten en te drinken.

Keuze uit verschillende thema’s:

 • Make-up
 • Manicure
 • Huidverzorging

De kinderpartijtjes zijn voor meiden van 7 tot 12 jaar.

(minimaal 5 personen)

Little Princess Party
Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.