Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

captcha

Volg ons op social media
Samenwerkingen

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar

Royal Secret Cosmetics

Onze specialisten staan graag voor u klaar om uw schoonheidswensen te vervullen. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag over onze behandelingen en/of producten dan kunt u ons bereiken per telefoon of per mail.

Graag nodigen wij u uit in onze salon.

Eigenaresse: Shahla Maniei

Schoterweg 7
2021 HZ Haarlem
Mobil: 0644 974 915
Mail ons:

royal.secret.cosmetics@gmail.com

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 -18:00  op afspraak
Woensdag:09:30 -18:00
Donderdag:09:30 -18:00  op afspraak
Vrijdag: 09:30 -18:00  op afspraak
Zaterdag: 09:30 -16:30
Zondag:        Gesloten

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Afspraak maken:

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden. Indien ik de telefoon niet direct kan beantwoorden omdat ik bezig ben met een behandeling spreek dan mijn voicemail in, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt hieronder ook zelf een afspraak inplannen.

Afspraak annuleren:

Royal Secret Cosmetics hanteert een 24 uur annuleringsreglement. Als u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch te laten weten. Als u zonder bericht van afzeggen niet op de afspraak verschijnt, Dan wordt 50% van de behandeling bij u in rekening gebracht.

Tijdelijke actie!

Als u zich nu aanmeld voor onze nieuwsbrief, dan maakt u kans op een Maria Galland behandeling. Wilt u ook op de hoogte blijven van onze Happy Hours of andere Acties volg ons ook op Facebook.

Cadeauservice

Wilt u iemand verassen met een behandeling van Royal Secret Cosmetics cadeau doen? Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen of om het cadeau persoonlijk af te geven? Wij zorgen ervoor dat uw cadeaubon met een presentje per post wordt bezorgd. U kunt ons bellen of vul onderstaande gegevens in en via Ideal kunt u heel gemakkelijk een betaling verrichten.

Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 – 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.