Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Power slim

CELLULITIS

Boek bij Royal Secret Cosmetics in Haarlem de Dr. Schrammek uur behandeling in combinatie met de bijbehorende anti cellulitis producten en u zult versteld staan van het behaalde eindresultaat! Deze behandeling is pijnloos en voelt zelfs heerlijk ontspannen aan. Deze behandeling verstevigt bovendien uw huid.

POWER SLIM EIWIT DIEËT

Power Slim® is een eiwitdieet. Dit betekent niet minder eten, maar anders eten. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het Power Slim® eiwitdieet laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg. Drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Het lichaam moet de vetreserve dan gaan verbranden. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het Power Slim® eiwitdieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het jojo-effect. U bent van harte welkom voor een gratis advies in onze salon in Haarlem.

    Sorry, no posts matched your criteria.
Call us to make an appointment on [+31] 023 - 527 9119. Or plan one