Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Beauty Touch

EYETREATMENT

De ogen weerspiegelen de ziel, vaak is de eerste aantrekkingskracht tussen twee mensen de ogen en ogen zijn letterlijk onze kijkers?

De ogen zijn nu eenmaal erg belangrijk in het totaalplaatje.

Vandaar dat er allerlei producten op de markt zijn die de ogen groter of uitgesprokener maken. Bij Royal Secret Cosmetics hebben we alles op de ogen te accentueren en wallen, kringen en lijntjes te camoufleren.

Oogmetwimpers

EYEBROW TREATMENT

Wenkbrauwen kunnen je gezicht totaal anders laten lijken, ze geven een bepaalde uitdrukking op je gezicht.

Verzorgde wenkbrauwen zorgen immers voor een frisse gezichtsuitdrukking. En bovendien behoren wenkbrauwen ook tot het uitdrukken van de non-verbale taal, zo drukken wenkbrauwen de gelaat expressie van emoties uit. De wenkbrauw is daarom héél belangrijk.

Tips voor de Wenkbrauw:

 • Modeleren met draad of hars of
 • Epileren
 • Wenkbrauw verven
 • Christian wenkbrauwpoeder set
 • Pupa wenkbrauw producten
 • Haargroei middel
 • permanente make upwenkbrauw
wenkbrouw en oog

LIPTREATMENT

Wist je dat…

De lippen ook een goede behandeling kunnen gebruiken?

Op de lippen ontstaan met de tijd dode huidcellen die verwijderend moeten worden om de lippen mooi en gezond te houden. Ook wat extra vocht en verzorging kan zeker geen kwaad.

Tijdens de behandeling worden de lippen gescrubt en op het zelfde moment ook gemasseerd, wat een ontspannend effect op de spieren rond de mond geeft. De doorbloeding wordt hierdoor sterk gestimuleerd, waardoor de lippen een mooi volle rode kleur krijgen. Een massage van de lippen ontspant de gehele mond, waardoor tevens de rimpels worden voorkomen. Tijdens de lip behandeling krijgt je ook een lip masker en lipverzorging op de lippen

Leuk en lekker voor tijdens een gezichtsbehandeling is een

lip treatment.

Geef ook eens was aandacht aan de lippen

Red-Lip-Flower

TANDDIAMANT

De nieuwe mode voor jong en oud, om op een artistieke manier iets bijzonders van uw tanden te maken. Tanddiamant is een versiering die speciaal ontwikkeld is voortanden.

Tanddiamant beschadigd uw tanden niet. De versiering wordt op dezelfde manier op de tanden bevestigd als orthodontische brackets een procedure die al sinds lange tijd gebruikt wordt.

Wij wensen u een briljante lach toe!.

Diamant op tand

Tanden Bleken

Durf jij niet te lachen, of hou je altijd je handen voor je mond, omdat je niet wil dat mensen jouw tanden zien. Laat dat nu voorbij zijn met de geweldige tandenbleek mogelijkheden van Royal Secret Cosmetics

tandbehandelingen

WIMPER EXTENSIE

Wimper Extensions echte haar

Voor jou is het ook mogelijk om zulke mooie volle wimpers te hebben zoals de hollywoodsterren, modellen en vele bekende nederlanders !

Voordelen:

 • Mooie volle en lange wimpers
 • Natuurlijke uitstraling
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water,traanvocht, licht, zon en zee
 • Houdbaarheid van 2 maanden
langere wimpers

WIMPERPERMANENT

In Nederland wordt wimperpermanent steeds populairder. Met Wimper Permanent heeft u altijd fraai gekrulde wimpers. Wat u ook doet en waar u ook gaat of staat.

Voortaan zijn uw wimpers altijd en overal mooi en mooie wimpers betekent mooie ogen. Wimper Permanent is een korte en ongevaarlijke behandeling. Samen met wimperverf maakt het uw ogen perfect en blijvend mooi.

wimper permanent

Myscara

Vergeet Mascara En Ontdek De Luxe Van Myscara!

Myscara, De Absolute Nieuwe Hit Uit Amerika!

Geniet op elk moment van de dag van een perfecte MYscara look!

Dag en nacht non-stop stralend zwarte wimpers! Het is mogelijk metMYscara, de semi permanente mascara die 2 tot 3 weken de perfecte mascara look geeft! Deze revolutionaire wimpercoating geeft extra volume, creëert prachtig zwarte wimpers en heeft als grote voordeel dat elke dag uw mascara aanbrengen niet meer nodig is! 100% waterproof!

 • Veilig
 • Oogvriendelijk
 • 100% waterproof!
 • Wordt aangebracht op de natuurlijke wimper
 • Geeft geen vlekken
d1931cff7e-dfdfdf

HENNA TATTOO

Hennais eenrodekleurstofdie wordt gebruikt voor het verven vannagels,handpalmenenhaar. Deze vorm van lichaamsversiering kwam vooral voor in Arabische, Afrikaanse en Indische culturen, maar wordt ook elders toegepast.

Henna wordt gewonnen uit de hennastruik (Lawsoniainermis) een struik uit de kattenstaartfamilie (Lythraceae). Van nature komt deze voor in Perzië Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India.

Bij een Henna Painting zijn de resultaten van de tekening afhankelijk van verzorging en omgang, huidtype, en de plek van het lichaam.
Als een henna tekening wordt geplaatst, zal je niet meteen de tekening op juiste kleur zien verschijnen. Het duurt zeker 12 tot 24 uur voordat de henna tekening tot zijn kleur komt.

Henna _design_beauty_salon_haarlem (10)
Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.