Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Body Treatment

BUT FACIAL / BILLEN TREATMENT

Butt Facial: New York’s Latest Beauty Treatment, For Your Booty!

The Butt Facial: The Latest Beauty Treatment Taking America By Storm

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

Naast het gezicht, moet ook het lichaam goed verzorgt worden. De billen worden hierbij vaak vergeten, maar zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam. Zelf is het natuurlijk moeilijk om de billen net zoveel verzorging te geven als het gezicht maar daarom hebben wij nu de speciale billenbehandeling! Bij deze behandeling worden de billen compleet verzorgt zodat deze er in de winter en in de zomer netjes en verzorgt uitzien.

 • Durft u geen mooie slip aan, omdat uw billen er niet verzorgt uitzien?
 • Heeft u last van onzuiverheden op uw billen?
 • Heeft u last van pigmentvlekken op uw billen
 • Heeft u last van beharing op uw billen?
 • Wilt u zich klaarmaken voor het bikini seizoen?
 • Wilt u eens ervaren hoe belangrijk de verzorging van uw billen is?
billen-trainen
Billen03

RUG BEHANDELING

Laat uw rug eens optimaal verzorgen omdat u er zelf zo moeilijk bij kunt.

In deze behandeling wordt uw rug gereinigd, u krijgt een peeling, onzuiverheden worden verwijdert, een masker en als afsluiting een verzorgende créme. (Deze behandeling is er ook in combinatie met een rugmassage)

Soin_Antioxydant_Oceanique

COCOS DREAM MOMENT TREATMENT

Cocos is er niet alléén om te eten, het is ook zeer gezicht voor de verzoring van uw huid en lichaam. Ervaar de sensatie en geuren van deze originele behandeling en ga opgewekt naar huis. De behandeling kan zowel uitgevoerd worden op het lichaam als op het gezicht

CHOCOLADE BEHANDELING

Een weldadige ontsnapping aan de stress van alledag. Chocolade is onweerstaanbaar, het stimuleert het innerlijke en uiterlijke welbehagen van alle zintuigen. Dit zinnenprikkelend goedje heeft echter ook een rustgevende werking op de geest en zorgt voor ontspanning van het lichaam. Verwen uzelf met de chocoladebehandeling voor uw lichaam en gezicht!

Choco behandeling

MAGIC HONING BEHANDELING

Honing wordt al gebruikt als verzorgingsproduct sinds de tijd van Cleopatra. Nu is honing nog steeds populair in de schoonheid. De natuurlijke eigenschappen van honing houden de huid gezond en de effecten van honing op de huid zijn verbazingwekkend. De behandeling kan zowel uitgevoerd worden op het lichaam als op het gezicht

Honing behandeling

YLANG YLANG POLENYSIAN MAGIC

Ervaar de magie van de ‘bloem der bloemen’. Ylang Ylang is een bijzonder rijke en diepe bloemengeur waar romantische en ontspannende invloeden aan worden ontleend. Experience the magic of ‘the flower of flowers’. Ylang Ylang is an exceptionally rich and deep flowery scent that is know for its romantic and relaxing influences. Gebruik: Naar behoefte aanbrengen op de huid. Geschikt voor ieder huidtype.

royal_secret_cosmetics_theama_behandeling_ ylang ylang _ Magic _huidverzorging  (2)

LAVENDEL & OLIVE

Zuivere lavendel staat bekend om z’n natuurlijke rustgevende en ontspannende werking. Olijfolie heeft een diepe, voedende en soepel makende werking op de huid. Een heerlijk verwenmoment na lange werkdag of stress.

Lavendel

BODY SMOOTHIE RED FRUIT / YELLOW FRUIT

Anti-aiging ook voor het lichaam! Rijk aan extracten van rood/geel fruit en anti-oxidanten als ellaginezuur dat de elasticiteit van de huid stimuleert. De zomerse aroma’s hebben daarnaast een opwekkend effect op het humeur

Red fruit

INDONESIAN RITUALS SANDELWOOD

Traditionele Indonesische beauty rituelen zijn gebaseerd op het natuurlijke evenwicht tussen body & mind. Ervaar de bijzondere eigenschappen van Indonesisch Sandelhout en laat u meevoeren op een verre reis naar de Oost. Traditional Indonesian beauty rituals are based on the natural balance between body & mind. Experience the exceptional properties of Indonesian Sandalwood and float away on a long journey to the East.

Indonesian Sandelwood

ALOE VERA BODYPAKKING

Anti-aiging ook voor het lichaam! Rijk aan extracten van rood/geel fruit en anti-oxidanten als ellaginezuur dat de elasticiteit van de huid stimuleert. De zomerse aroma’s hebben daarnaast een opwekkend effect op het humeur

Aloevera

MEDITERRANEAN SPA ORANGE & BUTTEROCOS

In de Méditerranée smelten Zuid-Europese en Noord-Afrikaanse invloeden samen in talloze luxe wellness resorts in de Middellandse Zee. Orange verwent u met de heerlijke geur van de zoete Spaanse sinaasappel.In the Mediterranean, South European and North African influences melt together in countless luxurious wellness resorts. Orange indulges you with the delicious scent of the Spanish sweet orange.

Orange behandeling

ARGANOLI BODYTREATMENT

Wellness op oosterse wijze

Arganolie is een weldaad voor de huid. Arganolie wordt gebruikt voor intensieve verzorging van de huid en ter bescherming tegen aanvallen van buitenaf die veroorzaakt worden door microben, en van binnenuit.

Voor Argan huidolie worden de arganzaden niet geroosterd. Het persen van deze zaden is moeizamer en levert minder olie op dan de culinaire variant en is daardoor relatief iets duurder. Hoe werkt het?

Arganolie heeft een prettige, natuurlijke geur. Zij wordt direct in de huid opgenomen en is heerlijk in bad. Argan huidolie wordt ook gebruikt voor massages die lichaamsvetten helpen afbreken.

Werkstoffen:

 • Omega-6 en vitamine E
 • Anti-antioxidant

Invloeden op huid:

 • Huidirritaties word rustig
 • Goed voor Onzuivere huid
 • Littekens, huiduitslag wordt minder zichtbaar
 • Pigmentvlekken vermindert
 • Voorkomt en vermindert rimpels,
 • De huid wordt steviger en de contouren zichtbaar strakker
Body Treatment

HAMMAM SPA TREATMENT

Een eeuwenoud ritueel uit de Oosterse cultuur die bestaat uit een reinigende lichaamsbehandeling met een uitgebreide scrub en een zijde zachte schuimmassage.

De Hammam bestaat uit 3 onderdelen:
Eerst wordt het lichaam volledig gescrubd met dode zeezout.De huid wordt stevig ingewreven waarbij dode huidcellen worden verwijderd.Met een speciale handschoen wordt het lichaam stevig gemasseerd zodat de bloedsomloop goed wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Vervolgens wordt het lichaam heerlijk ingezeept volgens de Hammam-traditië:
Met de zeepzak en speciale schuimzeep wordt het lichaam vervolgens verwend met een zeepmassage. Als afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met warme olie.
Na de Hammam behandeling is de huid heerlijk tintelend schoon!! En gaat u op (zon)vakantie of onder de zonnebank? Dan wordt u na de Hammam behandeling egaler bruin en behoudt u langer uw bruine kleurtje!!

royal_secret_cosmetics_hammam_behandeling _massage (11)
Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.