Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Bruid Service

BRUIDS ARRANGEMENT

Royal Secret Cosmetics is gespecialiseerd in het verzorgen van de styling op jouw trouwdag en behoort tot de top van Nederland als het gaat om de verzorging van bruidsmake-up en bruidskapsels. Onze ervaren make-up artiesten/hairstylisten kennen alle tips en trucs uit het vak om jou een geweldig uiterlijk te geven. De producten waarmee we werken garanderen dat je make-up mooi blijft en je kapsel niet inzakt. Onze professionals nemen alle tijd voor je om ervoor te zorgen dat jij er perfect uit ziet. Om te komen tot de perfecte bruidstyling die precies aansluit bij al jouw wensen, werkt Royal Secret Cosmetics in 3 stappen.

Verschillende bruiden

INTAKE & ORIËNTATIE

De bruid servicebij Royal Secret Cosmetics begint altijd met een persoonlijk oriëntatiegesprek waarin we je persoonlijke gegevens, trouwdatum en wensen bespreken. Misschien heb je al een bepaalde stijl in gedachten? Een mooi klassiek kapsel of juist romantisch met losse plukjes? Voor ons is het belangrijk dat jij je fijn voelt bij je trouwuiterlijk, daarom wordt alles goed besproken en op ieders wensen aangepast.

Bruid meer info

TRY-OUT

In de aanloop naar ‘de mooiste dag van je leven’ zal de besproken bruidsstyling verzorgd worden tijdens een try-out. Wij bespreken graag jouw wensen en de mogelijkheden. We kijken of alle ideeën van make-up en haartrend exact weergeven wat jij wilt en we zetten alle puntjes op de i. Van de try-out zullen wij foto’s nemen en een persoonlijk dossier aanleggen.

Bruid opmaken

Dë DAG

Op de trouwdag zelf komt u op de afgesproken tijd bij Royal Secret Cosmetics om alles perfect te stylen en het resultaat van de try-out te doen herleven. Vandaag zullen alle stukjes van de puzzel volledig op zijn plaats vallen. Royal Secret Cosmetics maakt van jou een fantastische bruid! Tip: Laat Royal Secret Cosmetics ook de styling van jouw bruidsgasten verzorgen, zodat ook zij stralen op jouw trouwdag! Denk bijvoorbeeld aan een mooie frisse make-up voor de moeder van de bruid, bruidsmeisjes of je toekomstige man!

trouwen

ROYAL BRUIDSARRANGEMENT

Bruidsmake-up & Bruidskapsel wenkbrauw stijlen + gezicht ontharen + PUPA lipstick Gezichtsbehandeling + beauty Ampul

BEAUTY BRUIDSARRANGEMENT

Bruidsmake-up inclusief Try-out (2-bezoeken) wenkbrauw stijlen + gezicht ontharen + PUPA lipstick

STYLING BRUIDSARRANGEMENT

Bruidskapsel inclusief Try-out (2-bezoeken) wenkbrauw stijlen + gezicht ontharen + PUPA lipstick

STYLING BRUIDEGOM

Kapsel & Basis Make-up wenkbrauwen bijwerken Elk arrangement kan naar persoonlijke wensen worden aangepast.

Meer weten over de mogelijkheden bij ons in Haarlem?  Bel  023 – 527 9119

Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.