Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Definitief ontharen Haarlem

LASER ONTHARING -FEILLOOS GLAD IN EEN FLITS

Royal Secret Cosmetics presenteert:

NOOIT MEER SCHEREN !

Heeft u ook last van ongewenste haargroei?
Kies dan voor;

DEFINITIEF ONTHAREN

Voor de laagste prijzen en het beste resultaat

Definitief ontharen

Elos van Royal Secret Cosmetics in Haarlem is een van de beste manier om af te rekenen met ongewenste beharing. Eén snelle, veilige en doelgerichte Elos lichtflits schakelt vele haarworteltjes uit. Om exact en definitief af te rekenen met ongewenste beharing. Kortom, echt, voor altijd glad zonder irritaties ,

En harsen, waxen, scheren, crémes en epileren vormen de pijnlijke, tijdrovende en eindeloos terugkerende methoden. De Elos huidbehandeling is echter een metamorfose met ongekende resultaten. Uniek aan de Elos ontharingsmethode is dat het als enige ook blonde, en soms grijze haartjes aanpakt. Bovendien werkt Elos veiliger en effectiever dan de traditionele licht- en/of lasertechnieken en belast het de huid aanzienlijk minder…

Deze methode is geschikt voor het hele lichaam -zoals het gezicht of bikinilijn- voor alle huidtypen, van licht tot donker!

Laseren

HEEFT U INTERESSE?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met een van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak in Haarlem bekijkt de therapeute of u behandeld kunt worden en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Met een ‘proefflits’ kunt u ervaren hoe een behandeling aanvoelt.

Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.