Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Huidtype & Advies

ALLERGISCHE HUID

Wij hebben diverse behandelingen die uw allergische huid kunnen helpen. Aangezien elke huid anders is en ieder persoon een ander probleem heeft, adviseren wij u om eerst eens u huid te laten zien in een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Hierin kunnen we samen bepalen wat uw wensen zijn en wat onze schoonheidsdeskundigen voor u kunnen betekenen.

Allergiehuid

COUPEROSE BEHANDELING

Couperose is een plek met chronische verwijde haarvaatjes, die als fijne rode of roodblauwe draadjes door de opperhuid heen schemeren. De chronische verwijding ontstaat doordat de bloedvatwandjes hun elasticiteit hebben verloren, waardoor de vaten goed gevuld raken met bloed. Dit is vaak te zien op de wangen en de neus. Mensen met een dunne, droge huid hebben meer kans op couperose dan mensen met een dikke, vette huid.

behandeling couperose

FIJNE LIJNTJES

Fijne lijntjes rondom de ogen, kraaienpootjes of ook wel de lachrimpeltjes… de eerste tekenen van veroudering vind u rondom de ogen. We kunnen deze eerste tekenen beter voorkomen, door op tijd met een oogcréme te beginnen. De oogkringspier is namelijk een ronde spier (net zoals rondom de mond), die weinig houvast heeft en daarom loodrecht op de spier de eerste lijntjes/ rimpeltjes vertoond.

fijne lijntjes OM oog

GEIRRITEERDE HUID

Veel huiden reageren op minerale vetten (mineral oil, paraffinium liquidum, petroleum), lanoline (wolvet), parfum, kleurstoffen en sommige zelfs zonder conserveringsmiddelen (parabenen). Zo kan het uiteraard ook mogelijk zijn dat u een allergische reactie krijgt door metalen, pollen, antibiotica, voeding, natuurvezels, wasmiddelen, shampoos etc. Graag adviseren wij uw huid ons beste huidverzorgingmedicijn, zodat uw huid opnieuw gaat stralen!

jeukende geiriteerde huid

GEVOELIGE HUID

De gevoelige huid is zeer dun en/of fijn van structuur. De huid reageert snel op kou en hitte, verbrandt snel en heeft snel last van wind en kou. De gevoelige huid is meestal droog en geeft vaak snel allergische reacties. Temperatuurschommelingen, wasmiddelen, cosmetica en alcohol kunnen irritatie veroorzaken in de vorm van rode vlekken, bultjes, blaasjes of zichtbare aders.in dit artikele lees je wat de oorzaken kunnen zijn en hoe het te behandelen is.

gevoelige huid

HUIDVEROUDERING

Huidveroudering begint al vanaf je 25ste a 30ste levensjaar! Tot die leeftijd is onze celdeling het actiefste en zien we er op ons mooiste, qua huid uit. Daarna begint langzaam onze huidveroudering; vaak ziet u de eerste tekenen van huidveroudering rondom de ogen. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verliest haar stevigheid; er ontstaan er rimpels en huidverslapping.

huid jong oud

OUDERDOMSVLEKKEN

Uw huid kan in de loop van de jaren te veel schade opgelopen hebben als gevolg van de zon. Deze zonschade uit zich door een te veel aan pigment waardoor levervlekken of zonnevlekken ontstaan, ook bekend als ouderdomsvlekken. Wij kunnen u op verschillende manieren en advies helpen om deze klachten te verminderen.

vlekken op huid ouderdom

PIGMENTVLEKKEN

Ineens heeft u ze … donkere vlekken op de handruggen of in uw gelaat. Belangrijk is uw af te vragen: Hoe kom ik eraan? Is het na een kleine verwonding? Heeft u een puistje opengekrabd of te hard uitgeknepen? Bent u zwanger? Of heeft u juist een (anticonceptie)pil gebruikt

pigmentvlekken huid

RIJPERE-HUID

Na onze vijftigste spreken we over een rijpere huid. Waarschijnlijk merkt u ook aan uw huid dat deze aan het veranderen is. Een jonge huid hoeft niet perse mooier te zijn als een rijpere huid. Integendeel een mooie huid straalt, ongeacht welke leeftijd en daar kan uzelf heel wat aan doen!

rijpere huid

RIMPELS

Op jonge leeftijd is onze huid stevig, soepel, elastisch en zonder rimpels. Het collageennetwerk is dan nog intact. Naar mate de jaren volgen verzwakt dit netwerk en verliest de huid haar spankracht. De eerste tekenen van veroudering komen; kleine lijntjes rond de ogen en later volgen andere rimpels.

huid rimpels

SPINNAEVI

Een spinnaevus is een klein rood plekje met kleine, uitstralende, spinvormige verwijde haarvaatjes. Deze kan aangeboren zijn, maar kan ook later ontstaan zijn door beschadiging. Een spinnetje kan ook ontstaan bij veel gebruik van alcohol, gekruid voedsel en zon.

spinnaevi op huid

ZWANGERSCHAPSMASKER

In Nederland wordt wimperpermanent steeds populairder. Met Wimper Permanent heeft u altijd fraai gekrulde wimpers. Wat u ook doet en waar u ook gaat of staat. Voortaan zijn uw wimpers altijd en overal mooi en mooie wimpers betekent mooie ogen. Wimper Permanent is een korte en ongevaarlijke behandeling. Samen met wimperverf maakt het uw ogen perfect en blijvend mooi.

Zwangerschapsmasker
Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.