Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Injectables

MEDISCHE PRAKTIJK VOOR ESTHETIEK

Betaalbaar mooierverricht debehandelingen met hoogwaardige kwaliteitsproducten en uitstekende service.

Wijwerken alleen metveilige gerenommeerde producten van bekende merken, zoals Bocouture, Juvederm, Surgiderm

Esthetiek

Ervaren cosmetisch arts Specialiste voor Injectables

Het succes van de injectable behandelingen is het directe gevolg van de huidige keuze in injectable materialen. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden om rimpels en allerlei veranderingen aan het gezicht die veelal het gevolg zijn van veroudering te verminderen.

Daarnaast blijkt injectionlipolysis een groot succes! Met deze behandelingen wordt door middel van injecties niet al te grote hoeveelheden vet op ongewenste plaatsen, blijvend opgelost. De behandeling van grotere hoeveelheden vet gebeurt stapsgewijs.

Artecoll

BOTOX

Botox is een spierverslapper die word ingespoten omrimpels in het gezicht te laten verdwijnen en de huid weer jong en strak te maken. Door de spierverslapper neemt de spierspanning van de gezichtsspieren af waardoor de lijntjes in het gezicht ook minder worden en u er weer jonger uit ziet.

Siliconen olie

FILLER

Een filler is eengoede manier om lijntjes in het gezicht op te vullen waardoor u geen last meer heeft van problemen zoals:kraaienpootjes, lijntjes bij de neus-lippenplooi , contourlijnen, lippen die niet vol genoeg zijn en rimpels op het voorhoofd. De filler word ingespoten en u zult vrijwel direct het resultaat al zien en direct een jongere blik hebben.

Lypolisis

BOTOX TEGEN ZWEET

Om overmatig zweten stop te zetten kan er botox worden toegediend door middel van een injectie in de zweetklier.Door het inspuiten van botox wordt er een blokkade veroorzaakt waardoor de zweetklier ophoud met werken en het overmatige zweten niet langer meer een probleem is.

Dysport

Extra service

alle behandeling vinden plaats na een GRATIS intake gesprek, tijdens dit gesprek zullen de mogelijkheden bekeken worden en uw vragen worden beantwoord.

Extra service: alle prijzen zijn inclusief ( Na 2 weken na checken )

undercover
Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.