Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Maria Galland Treatment

THERAPIE COCON:

Laat uzelf ontspannen en geef uw gestresste huid nieuwe energie. Deze exclusieve en weldadige behandeling is geschikt voor iedere huidtype. In een cocon van ongeparfumeerd schuim wordt schoonheid tot nieuw leven gewekt. Deze moderne Hightech behandeling wordt gecombineerd met een antistress massage, waarbij in elke fase een stimulerend massage ritueel wordt uitgevoerd.

SOIN THALASSO VISAGE:

Het aangenaam verkoelende power masker met zeealgen zorgt voor een extra hoeveelheid vocht. Extracten van Bretonse bruine algen ontdoen de huid van negatieve milieu invloeden en zorgen voor een intensieve hydratatie van de huid. Microalgen stimuleren de doorbloeding en activeren de stofwisseling. Een perfecte minivakantie voor uw huid!

SOIN MASQUE MODELANT:

Geniet van een totale oppepper voor de huid, Soin Masque Modelant wekt liftend voor alle huidtypen en zorgt voor een vitale en jongere teint. Het zichzelf verwarmende masker met een dieptewerking heeft zich miljoenen malen bewezen. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden gesluisd. De oplossing van alle schoonheidsproblemen in 3 varianten: intensief vochtherstel, effectieve anti-age verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere en gevoelige huid. Het resultaat: de teint ziet er verfrist, verjongd en gelift uit.

SOIN PROFILIFT:

Een liftende behandeling met 3D-effect. Het lifting- verstevigingprogramma in drie dimensies, opvullen, verstevigen en gladmaken. MARIA GALLAND heeft een innovatief verzorgingsprogramma ontwikkeld, dat de drie hoofdzaken van verslapping tegengaat tot in de diepste huidlagen! Een fenomenaal 3D-effect modelleert uw gelaatstrekken opnieuw en lift uw contouren.

SOIN ART DE PEAU:

Een luxe anti-aging behandeling voor de allerhoogste eisen. Het luxe verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND, verlegt de grenzen voor de toekomst van de huid. Ervaar de voortreffelijke werkstoffen en ongeëvenaarde resultaten van onze exclusieve anti-age behandeling. Pure luxe voor uw huid. Optimale resultaten worden bereikt bij behandelingen in kuurverband.

SOIN PURETĂ«:

Dit is een dieptereiniging die de huid herstelt, normaliseert en in evenwicht brengt. Deze behandeling is speciaal gericht op de jonge onzuivere huid. In deze behandeling wordt uw huid gereinigd, u krijgt een dieptereiniging, speciale massage volgens de MARIA GALLAND methode en als afsluiting een dagverzorging.

MASQUE MODELANT YEUX:

Deze vitaliserende en verkoelende anti- rimpel oogbehandeling is uitermate geschikt voor de tere oogzone. U zult zien hoe de sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen en zwellingen en kringen onder de ogen zichtbaar verzacht worden. Dit is de uitstekende voor- en nabehandeling bij ooglift.

U bent van harte welkom in onze salon in Haarlem!

Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.