Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Massage & Spa

ONTSPANNENDE MASSAGE

In de moderne tijd is ontspanning iets heel kostbaars geworden

Gun jezelf deze massage en ervaar de weldaad van rust en ontspanning!

 

Royal Secret Cosmetics biedt een aantal vormen van massage, gebaseerd op traditionele rituelen & massagetechnieken van “all over the world” gecombineerd met moderne westerse behandelmethodes, gericht op het gevoel van ontspanning & balans.

Er is geen doeltreffender oppepper voor lichaam & geest, dan een massage, want het is een bijzondere manier van ontspannen en tot rust komen. In korte tijd doe je op een weldadige manier nieuwe energie op.

Massage is een must voor iedereen die evenwicht wil creëren in deze drukke westerse wereld. De spieren ontspannen de geest komt tot rust en energieblokkades verdwijnen!

ROYAL ORIEëNTAAL OOSTERSE MASSAGE

Deze massage is een ontspannende, traditionele oosterse massage voor rug, nek en schouders.

Als u last heeft van vermoeidheid, stress of vastzittende spieren, kan deze behandeling energie door het lichaam laten stromen en de rust terugbrengen in het lichaam.

Door het toepassen van verschillende massagetechnieken zal de bloedsomloop worden gestimuleerd, wat de afvoer van afvalstoffen in het lichaam bevordert.

Door gebruik van een relaxerende warme olie kan je deze massage zien als een echte oppepper in ons drukke bestaan, waarin we veel van ons lichaam en onze geest vragen.

HOT STONE MASSAGE

Deze behandeling combineert massage en de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van essentiële oliën. Een aangename bodypeeling voor het begin van de massage vergroot de optimale werking voor lichaam en geest.

Hot Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën. De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. Uniek door de vulkanische oorsprong van iedere steen.
De stenen zijn speciaal voor dit doel gezocht in Mexico. Ze hebben een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze extreem sterk en compact zijn. Deze compactheid is belangrijkvoor de mogelijkheid om warmte langer vast te houden dan bij normale stenen. Hierdoor kunt u rekenen op een heilzame en ontspannen behandeling.

REIKI TREATMENT

Reiki is een helingsmethode die je direct in contact brengt met levensenergie. Vandaar dat het ook wel een ‘universele levensenergie’ wordt genoemd.

Bij een Reiki behandeling wordt levensenergie doorgegeven, waardoor je als het ware even een extra dosis energie krijgt die de blokkades opheft en de balans weer herstelt. Het heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen.

Dit zorgt ervoor dat kwalen, verminderen of zelfs verdwijnen. Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Via handoplegging wordt de helende kracht van de universele levensenergie doorgeven.

LYPOSAGE (AFSLANK MASSAGE)

De remedie om oud vet en cellulite bij u weg te halen! Bijna alle vrouwen krijgen na de puberteit last van cellulite.Ook slanke vrouwen kunnen er een ernstigevorm van krijgen.

Het krijgen van cellulite is meestal erfelijk bepaald. Lypossage is de massage om cellulite aan te pakken. Het gaat bij lypossage niet om gewichtsvermindering,hoewel dit wel mogelijk is, maar om het strakker krijgen van de huid op boven-benen, heupen, billen, buik, armen en gezicht.

Het is een zeer stevige massagetechniek van effleurages, petrissages, huidrollen en tapotemanten.

Met stevige knedingen en huidrollingen wordt het onderhuids bind- en vetweefsel losser en soepeler gemaakt en door de intensiteit van de massage worden de vetdeeltjes enhet teveel aan vocht afgevoerd, en wordt de bloedcirculatie bevorderd.

Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.