Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Medical Treatment

Littekens / Littekenbehandelingen

Afhankelijk van welk soort litteken u heeft, zijn er bij ons verschillende behandelingen mogelijk om deze structuur te verminderen.
Littekens worden gevormd na diepe beschadiging van de huid, door krabben of te peuteren.U kunt bij ons terecht voor het toepassen van een cosmetischepermanente make-up, puur voor hetverfraaien van uw uiterlijk. Soms is er echter een medische reden waarbij permanente make-up een mooie oplossing biedt, u kunt dan denken aan:

 • Littekencorrectie
 • Tepelhof-reconstructie
 • Hazelip’
 • Striae
 • Alopecia Vitiligo en andere vormen van hypo-pigmentatie

Littekens kunnen oa. ontstaan bij:

 • brandwonden
 • acne
 • operatie(s)
 • verwonding
 • keizersnede
 • bij ziektes (mazelen, waterpokken)
 • scheren etc

Behandeltip littekens:

 • MTS roller Microneedling
 • Refschoner
 • pigmenteren
 • Fractional Needle voor littekenbehandeling
 • Nutricosmetics voedingssupplementen
 • Green Peel (Dr.Chr. Schrammek)
 • Medische toepassingen Permanente Make-up

Litteken camouflage

Littekens van ongelukken, operaties, brandwonden of zelfs depigmentatie van de huid zoals vitiligo hebben altijd een andere huidstructuur. We kunnen in deze gevallen de opvallende plaatsen camoufleren door eenpigmentatiebehandelinguit te voeren in de juiste huidskleur. Dit zijn moeilijke procedures die veel geduld vergen. Niet alle littekens zijn met behulp van een behandeling tecorrigerenmaar cliënten die wel geholpen kunnen worden d.m.v.pigmentatiezijn vaak zeer verheugd en krijgen meer zelfvertrouwen.

Littekencorrectie / Camouflage

Littekens na een operatieve ingreep of val kunnen veel minder opvallend gemaakt worden door de juiste pigmentatie. Niet alle littekens zijn met behulp van een behandeling tecorrigerenmaar cliënten die wel geholpen kunnen worden d.m.v.pigmentatie zijn vaak zeer verheugd en krijgen meer zelfvertrouwen.

Tepelhof pigmentatie & reconstructie

Jaarlijks krijgen in Benelux meer dan 65.000 mensen te horen dat zij kanker hebben. Momenteel zijn er ongeveer 400.000 patiënten die leven met kanker. Bij een groot aantal vrouwen heeft een mastectomie plaats gevonden waarbij een gedeelte van de borst is verwijderd. Naast deze personen is er een grote groep vrouwen dieom cosmetische redenen een borst correctiehebben laten uitvoeren. Plastisch chirurgen zijn echter soms niet in staat eennieuw tepelhof te creëren. Met permanente make-up heeft u wél die mogelijkheid. Wij kunnen het veranderde uiterlijk van uw borsten zeer natuurgetrouw herstellen dankzij een tepelhofreconstructie.

Wij hanteren de nieuwste technieken, apparatuur en pigmenten om een geheel nieuwe tepelhof te creëren, de kleur van een tepelhof te intensiveren en zelfs een 3 dimensionale tepel en tepelhof te pigmenteren op uw borsten. Alhoewel tepelhof pigmentatie veelvuldig voorkomt in landen zoals Amerika en Canada, stond tepelhofreconstructie in Europa tot voor kort nog in de kinderschoenen.

Tepelhofreconstructie

Naeen borst reconstructie of een borst besparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt. Na een borstverkleining kan het litteken rondom de tepel ingekleurd worden. Ook bij telichte of te kleine tepelhoven kan de kleur en grootte bijgewerkt worden.

Hazelip

Bij een hazelip kan de bovenlip niet mooi van vorm zijn,de cupidoboog ontbreken,of de bovenlip niet symmetrisch zijn. Door de nieuwste technieken en mooie natuurlijke kleuren te gebruikenkan debovenlip weer een mooie natuurlijke vorm krijgen.

Alopecia

Bij alopecia kunnener weer wenkbrauwen gemaakt worden met een zeer natuurlijk uitziendehaartjestechniek.Door een smudgy eyeliner (eyeliner met oogschaduweffect) aante brengen, valt het ontbreken van de natuurlijke wimper minder op.

Vitiligo en andere vormen van Hypo-Pigmentatie

Bij mensen met vitiligo verdwijnt de natuurlijke pigmentatie uit de huid, waardoor vaak duidelijke kleurverschillen ontstaan in de huidskleur, vooral bij mensen met een donkere huidskleur is dit vaak vrij opvallend.
De locatie kan vrij plaatselijk zijn, maar breidt zich na verloop van tijd verder uit, soms snel, soms minder snel. Op de zichtbare plaatsen, zoals het gelaat voelen mensen zich hierdoor vaak bekeken en zoeken naar een manier om de aangetastte plaatsen zo goed mogelijk te camoufleren. Dermopigmentatie geeft hier vaak een goed resultaat, maar men moet rekenen op meerdere behandelingen, uiteraard afhankelijk van de grootte van de te behandelen plaatsen.

Omdat men goed geinformeerd dient te zijn alvorens tot een dergelijke behandeling over te gaan, vind ik het nodig u te melden, dat sommige artsen vermoeden dat het pigmenteren, evenals elke andere vorm van traumatiseren van de grensgebieden van de vitiligo, het voortzetten van de hypo-pigmentatie zou kunnen versnellen. Hoewel dit nog niet met zekerheid is vastgesteld en het pigmenteren vaak tot heel bevredigende resultaten leidt, is dit toch ook iets dat u dient te overwegen alvorens een beslissing te nemen.

Men mag ook niet vergeten dat per sessie van een dermopigmentatie slecht een beperkte oppervlakte huid behandeld kan worden en de behandelingen niet goedkoop zijn. Voor grote oppervlakten dus niet echt aan te raden, tenzij men bereid is geduld te hebben en de financiele aspecten geen probleem vormen.

Andere vormen van hypo-pigmentatie, witte vlekken door verschillende mogelijke oorzaken, soms zelfs aangeboren, kunnen ook via deze techniek worden gecamoufleerd. Houdt er echter altijd rekening mee,vooral als de te behandelen plaatsen zich in het gelaat bevinden, dat zich op deze plaatsen meestal totaal geen melanine meer bevindt en de gepigmenteerde delen dan ook niet mee zullen kleuren in de zon. Bovendien dient men na de behandeling van dermopigmentatie de behandelde plaatsen altijd te beschermen met een totale sunblock om verkleuringen te voorkomen.

Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.