Prijslijsten
Bekijk onze prijslijst voor 2015
Koop een cadeaubon
Opzoek naar een bijzonder ontspannings cadeau? U kunt bij ons een cadeaubon kopen in elk gewenst bedrag! In onze salon verkrijgbaar.
Goed doel
Zet u in voor een goed doel samen met Royal Secret Cosmetics.
Bel mij terug

Volg ons op social media
Samenwerkingen
 

Royal Secret Facial

Royal Secret Facial Care

Alle behandelingen word afgestemd met verschillende unieke massagetechnieken (Zweedse massage, bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuurpunten, hoofdhuid/oormassage, energy balancing, hand/arm massage, deep tissue massage, chakra balancing massage, en hotstone massage)

big_thumb_77ed0889d60a9f1427bbc2d2ce741b37

Huid Analyse & Advies

Gratis

royal_secret_cosmetics_ gezichtsbehandeling (39)

CARE & GO Facial

Een snelle verfrissende behandeling waarbij alle probleemzones behandelt worden. In deze behandeling wordt u gezicht gereinigd, u krijgt een peeling, een masker en als afsluiting een dagverzorging test.

anti-aging-makeup-tips

Pimple-stop Treatment

Korte reinigende treatment voor jongens en meiden tot en met 16 jaar. Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging.

royal_secret_cosmetics_ acne  (2)

KaviaarFacial

Dit is een korte en intensieve anti- age behandeling die een energie boost geeft aan de huid. In deze behandeling wordt uw gezicht gereinigd, u krijgt een peeling, onzuiverheden worden verwijderd, krijgt een intensief kaviaar masker met massage en als afsluiting een dagverzorging.

Kaviaar behandeling

Royal Secret Facial

Laat uzelf een uur lang helemaal verwennen in de deze uitgebreide behandeling. In deze behandeling wordt uw gezicht gereinigd, u krijgt een reinigend masker, peeling met vapozone, onzuiverheden worden verwijderd, een ontspannende massage met anti-aging cream, intensief masker, een serum en als afsluiting een dagverzorging en hand massage.

allround schoonheidsspecialist

De 1001 NachtFacial

Voor totale ontspanning voor gezicht, lichaam en geest en voel uzelf weer als herboren. In deze behandeling wordt uw gezicht gereinigd, u krijgt een reinigend masker, peeling met vapozone, onzuiverheden worden verwijderd, een concentraat van pure werkstoffen, een intensief masker en oogmasker, hals- of handpakking, een serum en dagverzorging, en rugmassage of hoofd- haar- oor massage. En gelaatsmassage met anti-aging cream.

Anti-Aging-Products

Shala Anti-Age Treatment

Totale anti- age treatment,

een mix van alle nieuwste technieken op maat.(Bindweefselmassage, Ultrasound therapie, Gebruik van hoogfrequentie apparaat en galvanische stroom, diamond mircodermabrasie)

547ee5e23c588_o

Acne Treatment

diverse intensieve treatment aangepast op jouw huidtype.

maxresdefault

Gentleman’s Treatment

Deze behandeling is speciaal afgestemd op de mannenhuid. In deze behandeling wordt u gezicht gereinigd, u krijgt een reinigend masker, peeling, onzuiverheden worden verwijderd, een concentraat die is

afgestemd op de mannenhuid, eenintensief masker, een serum en

dagverzorging en als afsluiting een hoofdmassage.

Completo-tratamiento-facial-para-hombres-Homme-Galland

Duo Treatment

Laat je tegelijk verwennen!

Samen met je moeder, partner, vriendin, zus, nicht, etc. naar de schoonheidssalon?Dat is mogelijk!Bij Royal Secret Cosmetics kan je heerlijk samen genieten,
ontspannen van bijna elke behandeling.

Ideaal om één keer in de zo veel tijd er samen even uit te zijn of om te combineren met een bezoekje aan het centrum, bioscoop of lekker uit eten.Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en uitgebreide informatie.

f_duo_behandeling
Bel ons om een afspraak te maken [+31] 023 - 527 9119. Of contact ons voor een afspraak.